Επαναπατρισμός σορού

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει τον επαναπατρισμού σορού από και προς οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού με ασφάλεια και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης της.
Χάρη στην τεχνογνωσία μας σας απαλλάσσουμε από κάθε γραφειοκρατική ενέργεια που απαιτείται για να επιτραπεί η έξοδος της σορού από τη χώρα μας ή η είσοδος της σε αυτή από άλλη χώρα.

Διατηρούμε σταθερή συνεργασία με αντίστοιχα γραφεία του εξωτερικού και οι διαδικασίες που ακολουθούμε συμβαδίζουν με τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να ενταφιαστεί στον τόπο καταγωγής του στην Ελλάδα, σας βοηθάμε να το εκπληρώσετε όπου και εάν βρίσκετε η σορός του και όποιος και εάν είναι ο τόπος ταφής στην Ελλάδα. Το Γραφείο μας υπόσχεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί η εκπλήρωση των επιθυμιών του αποθανόντα και της οικογένειας του.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας του επαναπατρισμού της σορού στην Ελλάδα αναλαμβάνουμε:

  • Τη δήλωση και την έκδοση των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου
  • Την παραλαβή της σορού από το αεροδρόμιο από το εξειδικευμένο προσωπικό μας
  • Τη μεταφορά της σορού στο ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου
  • Την πραγματοποίηση της νεκροψίας εφόσον απαιτείται
Εκτός από τη διαδικασία του επαναπατρισμού, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού και την τέλεση κηδείας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικότερα.