Ποιοι είμαστε

Το Γραφείο Τελετών Πρίγγας Σαράντης δραστηριοποιείται στο χώρο των επικήδειων τελετών από το 1990. Από την ίδρυση του το Γραφείο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του έχοντας ως μέλημα το σεβασμό στη μνήμη των εκλιπόντων. Είμαστε δίπλα σας στις δύσκολες στιγμές της απώλειας και του αποχαιρετισμού των αγαπημένων σας ανθρώπων με συνέπεια, αξιοπιστία και διακριτικότητα.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την τέλεση κηδειών στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, την τέλεση μνημοσύνων, τη μεταφορά σορού οπουδήποτε στην επαρχία (συμπεριλαμβανομένων νησιωτικών και δυσπρόσιτων προορισμών) και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τον επαναπατρισμό σορού από και προς οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού καθώς και για την αποτέφρωση-καύση σορού ή οστών στο εξωτερικό.

Είμαστε στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή. Το Γραφείο μας είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα (και τις αργίες) προκειμένου να σας εξυπηρετήσει και να διευθετήσει για εσάς κάθε απαραίτητη διαδικασία με επαγγελματισμό.

Το Γραφείο μας είναι κοντά σας έμπρακτα προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές τιμές. Μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την πιο προσιτή λύση για να τιμήσετε τη μνήμη των ανθρώπων σας όπως αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση. Σας εγγυόμαστε τη διατήρηση της ποιότητας υπηρεσιών μας σε κάθε περίπτωση.